Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові створили Дорадчу раду для взаємодії органів місцевого самоврядування та виконавчої влади

Сьогодні, 30 листопада, відбулося спільне засідання Обласної асоціації місцевих рад «Ради Львівщини» та Львівського регіонального відділення асоціації міст України за участю голови Львівської облради Олега Панькевича. На засіданні учасники прийняли рішення про створення Дорадчої ради з питань взаємодії органів місцевого самоврядування та органів місцевої виконавчої влади. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з місця події.

У засіданні взяли участь міські голови Бродів, Бузька, Городка, Дрогобича, Жидачіва, Жовкви, Нового Роздолу, Новояворівська, Сколе, Славське, Старий Самбір, Ходорів, а також виконавчий директор регіонального відділу асоціації міст України, представник асоціації голів районних рад та міст обласного значення - голова Золочівської райради.

Представник Львівської ОДА з технічних причин не був присутній під час засідання. З цієї причини, Олег Панькевич запропонував звернутись з офіційним листом до Львівської ОДА з проханням визначити представника та зробити так, що в подальшому на засіданнях був присутній і голова Львівської ОДА.

Під час засідання було обрано голову Дорадчої ради - Олег Панькевич, заступник голови - виконавчий дирекрот регіональної асоціації міст України Василь Абаімов та секретар - ініціатор створення ради, Наталка Кринечанка.

Також затверджено Положення про Дорадчу раду з питань взаємодії органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади; затверджено кількісний та персональний склад Дорадчої ради з питань взаємодії органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади.

Створення Дорадчої ради ініційовано в рамках проекту «Ініціатива захисту прав та представлення інтересів місцевого самоврядування в Україні» (ДІАЛОГ) з метою сприяння ефективному діалогу органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади Львівської області для узгодження загальнодержавних, регіональних та місцевих інтересів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ