Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові суд визнав банкрутом фірму з орбіти найбільш проросійського олігарха України

Господарський суд Львівської області оголосив банкрутом Товариство з обмеженою відповідальністю «ПМПК-2», яке донедавна мало назву ТОВ «Смарт-Груп».
Вадим Новинський

Йдеться про фірму з групи «Смарт» Вадима Новинського, народного депутата України від партії Опозиційний блок, якого називають найбільш проросійськиим олігархом України (Хто такий Новинський: коротко про життя православного олігарха).

За матеріалами Єдиного державного реєстру судових рішень, ТОВ «ПМПК-2» (вул. Авраама Лінкольна, буд. 57, оф. 32, м. Львів) було визнано банкрутом згідно постанови судді Господарського суду Львівської області Василя Артимовича від 23.10.2020 року у справі № 914/1526/20.

Із даної постанови вбачається, що провадження у справі про банкрутство ТОВ «ПМПК-2» госпсудом було відкрито за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю «Кормел Груп» (м. Київ), яку було прийнято до розгляду наприкінці червня цього року. І що загальний розмір визнаних судом вимог кредиторів становить 321020,00 грн. (з яких: 21020,00 грн. судового збору та 300000,00 грн. основного боргу).

За даними порталу YouControl, ТОВ «ПМПК-2» (із статутним капіталом 60 000 000,00 грн.), основний вид діяльності якого надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна, було зареєстровано 07.10.1999 року. Керівником, засновником та власником даного товариства вказаний Бурля Даниїл Валерійович (адреса якого - Київська обл., Броварський р-н, село Гоголів, вул.Гоголя, будинок 7).

Водночас із інших відкритих джерел відомо, що до 22.03.2020 року ТОВ «ПМПК-2» мало назву ТОВ «Смарт-Груп», яке своєю адресою вказувало: м.Київ, Подільський район, вул. Ігорівська, буд. 7, літ. "А", каб. 307. Також відомо, що минулим власником ТОВ «Смарт-Груп» (станом на 09.09.2020 року) був Новинський Вадим Владимлавович (тип володіння – опосередковане через КОМІСІАНО ІНВЕСТМЕНТС ЛТД).

ТОВ «Смарт-Груп», за даними судового реєстру, фігурувало в кримінальному провадженні, в рамках якого, зокрема, досліджується обставини умисного доведення до банкрутства ПАТ «Чорноморський суднобудівний завод». Досудове розслідування у даній справі здійснювалося Управлінням з розслідування злочинів, вчинених злочинними організаціями Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ