Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові суд визнав банкрутом фірму з податковим боргом 25 млн грн

Йдеться про Товариства з обмеженою відповідальністю «Віста-Транс», що спеціалізується на допоміжній діяльності у сфері транспорту, та керівником, засновником, бенефіціарним власником якого вказаний Федчук Богдан Богданович.

За матеріалами Єдиного державного реєстру судових рішень, з початку жовтня цього року Господарський суд Львівської області оголосив банкрутом лишень одну юрособу: ТОВ «Віста-Транс» (адреса якого - с.Підбірці, Пустомитівський р-н, Львівська обл.), дата реєстрації якого - 21.02.2017 року.

Дане рішення ухвалила суддя госпсуду Лідія Чорній - 06.10.2021 року, у справі, провадження у якій було відкрито 07.06.2021 року за заявою Головного управління Державної податкової служби у Львівській області. З названого рішення вбачається, що у ході розгляду справи грошові вимоги податкової служби до ТОВ «Віста-Транс» суд визнав у розмірі 25 205 872,61 грн.

Зазначимо, що два місяці тому Господарський суд Львівської області оголосив банкрутом ТОВ «Інтер Галич Торг», що спеціалізується на гуртовій торгівлі тютюновими виробами й, за даними реєстрів, «має» такого самого кінцевого бенефіціарного власника та засновника – Федчука Богдана Богдановича.

Банкрутна справа щодо даного товариства судом також була відкрита за заявою Головного управління ДПС у Львівській області. Кредиторські вимоги податкової служби у цій справі були визнані на загальну суму 11 622 029 грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ