Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові святкують День спонтанного виявлення доброти

20 лютого цього року львів'яни вперше відсвяткують День спонтанного виявлення доброти. І хоча насправді Міжнародний день спонтанного виявлення доброти світова громадськість відзначила 17 лютого, Центри дитячого та сімейного розвитку Baby Club і світовий лідер у вивченні англійської мови Хелен Дорон мають намір тиждень пропагувати доброту у Львові цілий тиждень.

 

Отож, сьогодні, 18 лютого, Центри дитячого та сімейного розвитку Baby Club провели відкритий урок із нетрадиційними психологічними вправами про доброту. А вже 20 лютого святкування для усіх львів'ян пройде в ТЦ «Інтерсіті» на пр. Червоної Калини, 62а. У програмі святкування - інсценізація на тему доброти, дитячі конкурси та подарунки від пані Доброти.

 

Крім того, центри Baby Club проведуть благодійну акцію «Діти Baby Club - хворим діткам!». У вияві цього акту доброї волі Baby Club підтримали студенти Львівського інституту менеджменту (ЛІМ). Вихованці центрів та студенти ЛІМ зберуть подарунки та 22 лютого передадуть їх важкохворим діткам, які лікуються у центрі муковісцидозу спеціалізованої дитячої лікарні на вул. Дністровській, 27.

 

«Святкування Дня доброти не випадкове у нашому календарному плані, - розповідає керівник львівського відділення Хелен Дорон Наталія П'єц. - Ми звертаємо увагу не лише на загальноприйняті святкування… Одне з таких свят - День спонтанного виявлення доброти… А головна умова святкування Дня спонтанного виявлення доброти - старатися бути добрим до всіх, безмежно і безкорисно».

 

 Довідка.

 

Baby Club – Центри дитячого та сімейного розвитку Baby Club проводять навчання діток від двох до шести років.

 

Школа Хелен Дорон – дітей навчають за унікальною, простою та надзвичайно ефективною методикою ранньої англійської мови Хелен Дорон.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ