Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові синоптики прогнозують складні погодні умови

Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомив, що у Львові на свята, 6-10 січня, очікуються складні погодні умови: часом опади у вигляді мокрого снігу та дощу. Подекуди налипання мокрого снігу та ожеледь. На дорогах ожеледиця. Температура повітря вночі становитиме 3-9° морозу, 9-10 січня підвищиться до 0-6° морозу, вдень коливатиметься від 3° морозу до 4° тепла. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 6 січня, на дорогах ожеледиця. Часом невеликий мокрий сніг, слабке налипання мокрого снігу. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вдень зберігатиметься від 1° морозу до 1° тепла.

На Різдво, 7 січня, очікуємо хмарну погоду з проясненнями. Часом мокрий сніг, налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі становитиме 3-8° морозу, вдень 0-5° морозу.

8 січня буде хмарна погода з проясненнями. Вночі місцями невеликий мокрий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі буде 4-9° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ