Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові та Одесі розпочалися дводенні збори керівного складу Західного та Південного оперативних командувань Сухопутних військ ЗСУ

Сьогодні, 1 лютого, у Львові та Одесі розпочалися дводенні збори керівного складу Західного та Південного оперативних командувань Сухопутних військ Збройних Сил України.
Метою зборів є узгодження і коригування завдань у системі діяльності Збройних Сил України, визначення ролі і місця кожного структурного підрозділу штабів оперативних командувань, а також удосконалення взаємодії у виконанні спільних заходів з представниками різних силових структур держави.
Також під час зборів значна увага приділятиметься організації та процесу переформування штабів Західного та Південного оперативних командувань у територіальні управління “Захід” і “Південь”, що відповідає вимогам Державної програми розвитку Збройних Сил України на 2006-2011 роки.  
 Зокрема, у Львові до заходу, котрий проводиться під керівництвом командувача військами Західного оперативного командування генерал-лейтенанта Михайла Куцина, залучені генерали і офіцери штабу командування, обласні військові комісари, представники Головного управління МНС України, Державної прикордонної служби, Служби безпеки України, Державного департаменту з питань виконання покарань.
У виступі перед учасниками збору генерал-лейтенант Михайло Куцин розповів про основні напрямки реформування військ оперативного командування до 2011 року, зокрема, про перехід на структуру територіального управління: “У командирів та начальників є можливість заздалегідь, конкретно і скрупульозно розібратися в питаннях майбутньої структури територіального управління та виконання ним державних завдань”.
Говорячи про основні напрямки діяльності штабу оперативного командування на сучасному етапі, генерал-лейтенант Михайло Куцин підкреслив, що зусилля кожного офіцера мають бути спрямовані на максимальне підвищення ефективності службової діяльності. Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ