Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові та Яремчі відбудеться Міжнародний літній тематичний табір

Львівська міська громадська організація «WICE» та Форум європейських студентів Львова «AEGEE-Lviv» проводять Міжнародний літній тематичний табір, спрямований на вивчення української культури, звичаїв та традицій, що відбудеться у місті Львові та м. Яремча з 31 липня по 14 серпня 2006 року, — про це «Гал-info» повідомив президент ГО «WICE» Михайло Верхогляд.
За його словами, учасниками події є 30 студентів з усіх куточків Європи, а саме: Кіпру, Хорватії, Чехії, Греції, Литви, Франції, Італії, Німеччини, Іспанії, Голландії, Словенії, Польщі, що подали заявки на участь у міжнародному проекті.
Програма табору, зокрема, передбачає: 31 липня — ігри-знайомства, вечірка-знайомство; 1 серпня — екскурсія «Вулицями старого міста» з відвіданням музеїв; гра «Пізнай наше місто»; 2 серпня — виїзд у Івано-Франківськ; 3–5 серпня — сплав на човнах по річці Дністер; уроки української мови, знайомство з українським традиціями; 6–7 серпня — відвідування Яремчі та ознайомлення з народними промислами та культурою; 8-9 серпня — сходження на Говерлу, огляд озера Несамовитого; 10 серпня — повернення до Львова, екскурсія по місту, зокрема, ознайомлення з університетом «Львівська політехніка», університетом ім. Івана Франка, а також західною частиною площі Ринок тощо.
«Це щорічна акція, яка відбувається в Європі у літній період, — розповів Михайло Верхогляд. — Україна бере у ній участь вже втретє. Ми хочемо, щоб наші гості ознайомилися з Карпатами, поспілкувалися з місцевими жителями та відчули карпатський колорит. Наприкінці табору ми зробимо узагальнення усього вивченого, а також кожен студент представить свою країну».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ