Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові талони на трамвай та тролейбус змінять дизайн

З 25 січня 2010 року у львівському електротранспорті вводяться разові проїзні квитки нового зразка, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Вартість проїзду не зміниться, як і раніше вона складатиме 1 гривню, а пільгова – 50 копійок. Талони старого зразка будуть дійсними до 31 січня 2010 року включно. Адміністрація ЛКП «Львівелектротранс» просить використати придбані заздалегідь талони до вказаного терміну.

 

Нові талони відрізнятимуть від попередніх не лише дизайном, а й іншою системою захисту. «Такі документи, як квитки на будь-який транспорт, різного роду посвідчення та й зрештою звичайні гроші – завжди були жертвами «тіньових поліграфістів. Саме тому варто час від часу контрольовано видозмінювати їх. Отже, пасажири мусять бути готові і прийняти як належне те, що тепер зовнішній вид талонів може змінюватись частіше, ніж раніше. Як результат, ми зможемо побачити, як такі заходи вплинуть на наш збір виручки», – говорить в.о. директора ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Карпа. Він також додав, що це рішення визрівало не місяць, не два і навіть не півроку, а значно довше.

 

Частіша зміна дизайну талонів може стати у нагоді й колекціонерам. Адже за кордоном цей вид колекціонування давно зайняв свою нішу серед інших хобі. В Україні ж лише поодинокі шанувальники електротранспорту мають таке захоплення.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ