Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові театри сучасної пластики з України і Польщі покажуть вистави

Упродовж чотирьох днів, 31 серпня – 3 вересня, у Львові відбуватимуться вистави театрів сучасної пластики з України і Польщі. Вистави проходять у рамках «Днів мистецтва перфоманс у Львові» та фестивалю презентації польського сучасного мистецтва «ArtNastup». Про це повідомили організатори.

Місце: Театр для дітей та юнацтва (вул. Гнатюка,11)

Час: щодня з 19:00.

У суботу, 31 серпня київська незалежна перфоманс-група TanzLaboratorium творитиме виставу «ПостУкраїнське Тіло» .

В неділю 1 вересня виставу «DZOE» покаже польський театр танцю Harakiri Farmers.

У понеділок 2 вересня з 19:00 розпочнеться презентація польського фестивалю театрів танцю Zawirowania, в рамках якої відбудеться спектакль «the conspiracy», що є спільним проектом The Perform Group та The Dance Theatre Zawirowania.

Вечір продовжать вистави «Labyrinth of subconscious» та «Faldet» у виконанні львівського театру сучасного танцюDance Platform.

У вівторок 3 вересня польський The Dance Theatre Zawirowania здійснить перфоманс-проект «Fuera de campo».Після нього із аудіовізуальним перфомансом «Soundtrack of My Life» виступить знаменитий ізраїльський музикант, перфомер та композитор, учасниктеатру «КЕФ» Еліас Файнґерш.

Також 4 вересня о 14:00 у центрі міста відбудеться перфоманс-проект «The system that connect us» у виконанні театруDance Platform та учнів «Школи контактної імпровізації», що триватиме упродовж цих днів.

Окрім вистав, наступні два тижні у Львові наповнять перфоманси, лекції, зустрічі із визнаними митцями, майстер-класи, школа арт-критики, виставки сучасного мистецтва, різножанрові проекти і презентації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ