Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові триває конкурс наукових робіт серед молоді

У Львові до 15 грудня триватиме Національний конкурс студентських наукових робіт «Громадянське суспільство: світові традиції та вітчизняні реалії», який проводиться з нагоди Всеукраїнського тижня права та Міжнародного року молоді. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Основними цілями конкурсу є налагодження право освітньої діяльності; дослідження громадянського суспільства, як важливого феномену; подальший науковий пошук з метою приближення розвитку українського суспільства до стандартів країн з розвиненими демократичними традиціями; активне залучення творчої молоді до соціально-вагомої діяльності; створення в Україні сприятливого середовища для підтримки ініціатив молоді, зокрема студентства; відзначення досягнень молоді.

На конкурс подаються самостійно підготовлені наукові роботи студентів або студентських колективів (не більше 3 осіб) з актуальних проблем у галузі громадянського суспільства, які є пошуковими за своїм характером та мають наукове значення. Переможці конкурсу будуть нагороджені дипломами.

Нагадаємо, що всі, хто бажає взяти участь у конкурсі, можуть надіслати свої роботи разом із заявкою до 15 грудня на поштову адресу [email protected]
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ