Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові триває конкурс серед громадських організацій з написання проектів реформ

21 листопада у Львові оголосили початок конкурсу серед громадських організацій «Реформи очима українців» – з написання проектів реформ, потрібних Україні, – повідомив сьогодні, 28 листопада, на прес-конференції депутат Львівської міської ради від «Фронту змін» Ростислав Будинський.

Коли влада є партнером суспільства, то країна є більш розвинутою. У нашій країні влада займає позицію опонента. Влада, яка проводить реформи, переважно не чує громадські організації. Разом з тим на сучасному етапі розвитку країна потребує свіжих ідей та нових реформ. Тому ми вирішили дати громадським організаціям інструмент впливу на державну політику, – додав Ростислав Будинський.

У межах конкурсу ГО запропонують власні проекти реформ, які, на їхню думку, змінять на краще життя українців. Проекти прийматимуться у 5 номінаціях: реформи освіти та науки (реформування дошкільної, шкільної, вищої освіти та розвиток української науки загалом), медицини (реформування системи медичного забезпечення громадян та новітні технології в медицині), у сфері економіки ( розвиток малого і середнього бізнесу, боротьба з корупцією, інвестиційна складова розвитку економіки), архітектури (охорони навколишнього середовища та містобудування), земельна реформа та сільське господарство.

Після закінчення конкурсу пройде круглий стіл усіх учасників. Буде нагороджено переможців. Автори найкращих проектів у кожній з 5 номінацій отримають грошову премію – 2 тис. грн.

Найбільш реалістичні та якісні реформи увійдуть до комплексного пакету «Реформи очима українців», який запропонують владі з вимогою почути власних громадян, - додав Ростислав Будинський.

Додаткову інформацуію можна одержати через електронну пошту reformyfz@hotmail.com.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ