Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові триває перевірка об’єктів теплозабезпечення міста (розширено)

Сьогодні, 26 липня, здійснюється черговий об’їзд об’єктів теплозабезпечення комунальних теплопостачальних підприємств міста Львова у рамках підготовки міста до опалювального сезону. Об’їзд здійснюється на такі об’єкти: ТЕЦ-1 на вулиці Козельницькій - тут виконуються роботи з повної заміни конвективної частини водогрійного котла №1, його обмурівка. ТЕЦ-1 забезпечує тепловою енергією 899 будинків.
Також учасники об’їзду побувають на ІТП на вулиці Раковського: індивідуальний тепловий пункт тут встановлено з метою якісного та надійного теплозабезпечення мешканців 9-поверхового будинку. Його було встановлено у серпні 2000 року, а цього року заплановано встановити 7 таких ІТП.
Згідно з планом перспективного розвитку та модернізації теплового господарства м. Львова, передбачено реконструкцію котельні на вулиці Патона. Зараз там прокладають теплотрасу-перемичку як резервну тепломережу для забезпечення житлового масиву „Сріблястий”. Це частина комплексу запланованих робіт. Про це повідомив директор підприємства „Залізничнетеплоенерго” Мирон Терех. Котельня забезпечує теплом Залізничний та частину Шевченківського району. Мета заходу – від’єднати будинки від відомчої котельні. Реконструкцію проводять за передовою технологією, що дозволяє здешевити виробництво та зменшити тепловтрати завдяки попередньо-ізольованим трубам. На ці роботи з міського бюджету виділено 1 млн 100 тис грн. Цього року за 800 тис грн проведуть увесь комплекс робіт. Теплотраса на вулиці Науковій – теж в аварійному стані. За власні кошти ЛМКП «Львівтеплоенерго» замінило теплотрасу на нову.
На котельні на вул. Чернігівській теж є недоліки – котли вже застаріли і вичерпали свій експлуатаційний ресурс і тому в котельні встановлюють нові котли і нове технологічне обладнання.
У виїзді бере участь заступник міського голови з питань інженерного господарства Василь Жовква. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ