Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові триває запеклий переділ ринку пива та тютюну: Львівська міськрада проти ГО «Я-Львів’янин»

14 квітня Галицький районний суд Львова ухвалив рішення про зупинення дії рішень Львівської міської ради №133 «Про встановлення обмежень щодо продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів» та №134 «Про встановлення обмежень щодо продажу пива» від 27.02.2009 р. Позов подала Громадська організація «Я-Львів’янин». Однак у міськраді кажуть, що суд скасував "неіснуючі" рішення. Про це Гал-інфо повідомила прес-служба Львівської міської ради.
Зокрема, у повідомленні прес-служби зазначено, що в юридичному управлінні міської ради про клопотання громадської організації «Я-Львів’янин» дізнались зі звернення депутата міської ради фракції БЮТ В. Кириченка, яке надійшло до першого заступника міського голови Олега Синютки. У зверненні депутат просить призупинити зняття обмежень про видачу дозволів на розміщення об’єктів торгівлі, ресторанного господарства у стаціонарних малих архітектурних формах торгівлі. В ухвалі суду призупинено рішення Львівської міської ради, натомість рішення «Про встановлення обмежень щодо продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів» та «Про встановлення обмежень щодо продажу пива» прийняв Виконавчий комітет міської ради, отже зупинено дії неіснуючих рішень.
Сьогодні юридичне управління міської ради подало клопотання до Галицького районного суду щодо скасування відповідної ухвали суду.
До міської ради поки що не надійшла ухвала суду від Галицького районного суду та відповідний документ від Підрозділу примусового виконання рішень ВДВС Головного управління юстиції у Львівській області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ