Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові тривають змагання з городкового спорту

В оздоровчому центрі „Медик” тривають змагання з городкового спорту на Кубок Львова. Про це „Гал-info” розповів голова Федерації з городкового спорту Даниїл Ривак.
Змагання розпочались минулого понеділка, тобто на два дні раніше запланованого. „Раніше у Львові було 12 спеціальних майданчиків для городкового спорту. Сьогодні залишився лише один, тому, аби встигнути провести всі тури, нам довелось змінити графік. Змагання проходять через день і триватимуть до наступного понеділка” – зазначив Даниїл Ривак.
У змаганнях беруть участь 27 учасників, серед яких 10 майстрів спорту, решта –  новачки. Учасників поділили на дві групи: 16-19 років та 19-73 роки. Серед юнаків змагання відбувається вперше. Загалом, змагання з городкового спорту проходять щороку.
„Механізм такий: щодня учасники грають по одній партії з 30-ти фігур. Щопівтори години на майданчику перебувають по 2 учасники, які й змагаються між собою. Після першого туру частина слабших вибувають, а решта продовжують змагання. Переможе той, хто використає найменше спроб для вибивання встановлених фігур” – розповідає Даниїл Ривак. Переможці отримають грамоти та дипломи.
Цей захід відбувається за підтримки відділу спорту Львівської міської ради, який забезпечує дипломами та грамотами учасників та оплачує роботу суддів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ