Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові Тимошенко порівняли із Евітою Перон

Юлія Тимошенко розуміє, що перед майбутнім президентом постане велика проблема: відділити гроші від влади, владу і гроші від духовності, ідеології і мислення, – заявив сьогодні, 12 січня, у Львові доктор філософських наук, довірена особа кандидата у президенти України Ю. Тимошенко Мирослав Попович під час зустрічі з місцевою інтелігенцією.

Утім, за словами науковця, «ніхто сьогодні не може сказати, що Юлія Тимошенко – це креатура Коломойського чи когось там ще, бо вона з усіма ними швидко зіпсувала стосунки».

«Якась цільність в перспективі намічених цілей у Тимошенко є. Однак є така неспокійна річ, як відносини майбутнього президента з олігархами. Чесно кажучи, програма у всіх намітках Тимошенко нагадує мені Віту Перон в Аргентині. Нічого тут образливого немає. Вона була гідна подиву і мала велику підтримку, бо виступала не тільки проти корупції, а й земельної олігархії. Такою героїнею у боротьбі з нашими олігархами інколи виглядає Тимошенко», – вважає М. Попович.

«Я радий, що Тимошенко розуміє, що це проблема. А розв’язувати всі проблеми треба послідовно, спокійно і повільно», – додав Попович.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ