Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львові тисячі людей йдуть на Медичний вишкіл для цивільних

У Львові вже п’ятий день поспіль відбувається Медичний вишкіл для цивільного населення. Він користується неймовірною популярністю. Тисячі львів’ян виявили бажання отримати базові медичні знання, інформує кореспондент Гал-інфо.

Медичний вишкіл для цивільного населення разом із колегам-медиками організував відомий український лікар-хірург Олег Дуда. Під час навчань учасники на практиці освоюють навики серцево-легеневої реанімації, навчаються зупиняти кровотечі при різних видах поранень та травм.

За словами Олега Дуди, Медичний вишкіл для цивільного населення користується дуже великою популярністю, особливо серед молодих людей. Курси, які відбуваються у Будинку воїна, проходять щодня.

1/3

«У цей дуже відповідальний і тривожний час я вражений нашою єдністю і згуртованістю. Кожен з нас робить те, що може і мусить робити. Ми повинні бути максимально ефективним для нашої країни. Зараз вкрай важливо, аби кожен українець мав навики надання домедичної допомоги. Пам'ятайте, що Ваші знання можуть врятувати комусь життя! Саме тому медичні працівники Львівщини на базі Будинку Воїна розпочали надавати курси домедичної допомоги для всіх охочих. Впевнений, що ці знання обов’язково будуть корисними», - сказав Олег Дуда.

Загалом на проходження Медичного вишколу було подано вже близько 2 тисяч заявок. Близько 400 людей щодня проходять навчання. У Будинку воїна відбувається щонайменше три заняття з групами.

Окрім того, лише за сьогодні організатори отримали ще понад 300 заявок від бажаючих пройти вишкіл.

1/1

Додамо, що практичні тренінги проходять спільно із Орденом Святого Пантелеймона у Львівській області, Українським Лікарським Товариством у Львові, Червоним Хрестом у Львів, Львівським медичним фаховим коледжем післядипломної освіти та Львівським обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ