Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові у Гарнізонному храмі експонують паперових голубів миру

1/2
Відтепер у лівій наві Гарнізонного храму свв. апп. Петра і Павла можна побачити інсталяцію із паперових голубів. Вона є результатом мистецької акції «Голуби миру», приуроченої до Міжнародного дня миру – 21 вересня. Тоді близько 600 волонтерів, серед яких поліцейські, школярі, студенти, представники громадських організацій, виготовили майже 4 тисячі паперових голубів, які спершу були експоновані у сквері перед Львівською ОДА, а минулого тижня перенесені до Гарнізонного храму.

«Храм є саме тим місцем, де люди знаходять мир у серцях та душі, а "Голуби миру" якоюсь мірою спонукатимуть кожного перехожого до цього», - розповідає один із організаторів акції Соломія Якимів.

Ідея провести таку акцію виникла на фоні останніх довготривалих подій в нашій державі: «Безперечно Україна потребує миру, і цією  акцією ми прагнемо донести до кожного українця те, що мир починається у свідомості та в серці кожної людини та поширюється у маси».

Як відомо, організаторами є ГО "Мистецьке об'єднання "Текстура" та Львівський обласний молодіжний центр управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації.

Капеланство.info

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ