Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові учні обиратимуть професії жартома

15 квітня у Львові відбудеться півфінал конкурсу винахідливих і кмітливих для учнів загальноосвітніх навчальних закладів.. Про це повідомив Львівський міський центр зайнятості.

 

У півфіналі братимуть участь 7 команд, які стали переможцями турнірів, що проходили минулого місяця серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Львова та шести районів Львівської області, зокрема, Яворівського, Новояворівського, Городоцького, Пустомитівського, Новороздільського та  Миколаївського.

 

Обов‘язковою умовою для учасників конкурсу є пропагування конкретної професії, яка користується попитом на ринку праці і за якою є реальна можливість знайти роботу. Кожна команда готує  цікаві програми і буде мати широке поле для фантазії, щоб якнайкраще продемонструвати свої напрацювання.

 

Метою цього новоформатного  заходу є донесення до широких кіл громадськості проблематики правильного обрання фаху випускниками шкіл, переваг здобуття робітничих професій та підвищення їх соціального статусу у цікавій для молоді ігровій формі.

 

Півфінал КВН відбудеться о 14.00 в Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини, що за адресою Львів, вул. Вахнянина, 29.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ