Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові ухвалили Програму промоції та розвитку туристичної галузі міста

Депутати Львівської міської ради проголосували питання щодо програми розвитку туристичної галузі та затвердження програми промоції. Зокрема, це уможливило здійснення видатків на ЛКП «Центр розвитку туризму», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 28 лютого, під час пленарного засідання сесії Львівської міської ради депутати проголосували внесення змін до ухвал «Про затвердження міської, загальноукраїнської та міжнародної програми промоції» та «Про Програму розвитку туристичної галузі міста». 

Як повідомляє начальник управління туризму Надія Радіоненко, проведення змін були необхідними, аби забезпечити фінансування ЛКНП «Центр розвитку туризму м. Львова», погасити заборгованість за укладеними договорами у 2012 році та уможливити проведення промоційних заходів.

«Цього року при затвердженні міського бюджету кошти на реалізацію Програми промоції були виділені саме управлінню, тому ми внесли зміни в Програму, зокрема у частину її виконавців. А загалом концептуальні риси Програми залишилися такими, як і минулого року. Щодо Програми розвитку туристичної галузі міста, то у ключових моментах вона також залишилася сталою. Зміни внесено у частину суми виділених коштів, а також змінено рік. Фактично, це технічні речі. Також треба зазначити, що за Програмою розвитку туристичної галузі міста здійснюватиметься фінансування ЛКНП «Центр розвитку туризму», що включає видатки на зарплати працівникам», - зазначає Надія Радіоненко, начальник управління туризму ЛМР.

Зауважимо, під час минулого пленарного засідання сесії депутати перенесли розгляд обох питань, що тимчасово унеможливило видатки на функціонування ЛКНП «Центр розвитку туризму».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ