Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Львові управління Держкомзему проти спортмайданчиків?

Через злочинну бездіяльність чиновників управління Держкомзему у Львові у районівул. Тракту Глинянського та вул. Тарасівської не можуть облаштувати спортмайданчики. Про це вчора, 26 січня, під час засідання сесії Львівської міської ради заявив депутат Юрій Кужелюк.

Відповідно, він звернувся до міського голови Львова, прокурора Львова та голови Львівської ОДА з проханням втрутись у ситуацію.

Він зазначив, що підготовка проекту відведення земельних ділянок ЛКП «Спортресурс» на вул. Тракт Глинянський, 147а та вул. Тарасівській, 39а для облаштування спортивних майданчиків розглядається вже понад рік.

«Спортресурс» повинен укласти довготермінову угоду з церквою Святої Покрови. Церква зголосилася за власний кошт обладнати майданчики і проводити заняття з дітьми, які мешкають у цих мікрорайонах. Це корисна і потрібна справа, яка не вимагає від міста жодних витрат. Документи для погодження проекту відведення подали в управління Держкомзему у місті Львів ще влітку минулого року. Тричі ЛКП «Спортресурс» подавало всі необхідні документи в управління. Проте, з невідомих причин установа зумисне зволікає з погодженням документації та тричі надсилала відписки», - заявив депутат.

Він переконаний, що чиновники управління, а це Я. Лещух та А. Петришин, зумисне гальмують справу.

Відповідно, Кужелюк попросив владу міста та області розібратися в питанні та змусити чиновників поважати громаду міста; від прокурора вимагав притягнути посадовців до відповідальності, а голову Львівської ОДА попросив перевірити діяльність управління та відповідність названих вище держслужбовців займаним посадам.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ