Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові в Академії сухопутних військ стажуються курсанти Французької Республіки

Вихованці загальновійськового училища Сен-Сір Коеткідан молодші лейтенанти Лоріан де Отклок та Луї Ервул прибули до українського видового вишу з метою проходження стажування та розвитку побратимських відносин між українським та французьким вищими військовими навчальними закладами.Повідомив капітан Антон Миронович, медіа-група Академії СВ.

На початку візиту гості зустрілись із командуванням Академії, де обговорили аспекти підготовки офіцерських кадрів в обох країнах. Тимчасово виконуючий обов’язки начальника Академії полковник Ігор Гордійчук висловивглибоке переконання у тому, що два тижні перебування в Академії для вихованцівфранцузького загальновійськового училища не промайнутьдаремно і вони не лише знайдуть щось корисне для себе, але й поділяться власними знаннями та досвідом із українськими колегами.

-Окрім того, що ви ознайомитесь із системою підготовки майбутніх офіцерів для Збройних Сил України, не втрачайте можливості оглянути старовинне місто Львів, в якому розташований наш навчальний заклад. Без сумніву, вам буде до вподоби українська культура, - звернувся до французьких курсантів полковник Гордійчук.

Після цього іноземні гості оглянули навчально-матеріальну базу та соціально-побутову інфраструктуру Академії. Зокрема, в музеї навчального закладу вони ознайомились із історією та сучасними здобутками українського вишу.

Згідно з програмою перебування, вихованці училища Сен-Сір Коеткідан візьмуть участь у заняттях із основ військового управління, військової топографії, водіння бойових машин, озброєння і стрільби, фізичного виховання та інших дисциплін. А вихідні вони присвятять ознайомленню із архітектурними пам’ятками та культурою Львова і західного регіону України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ