Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові в іноземних автобусах почали клеїти україномовні наліпки

У Львові на багатьох автобусах іноземного виробництва вже розміщені наклейки з інформацією українською мовою. Таких автобусів вжеблизько 30, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Насамперед слід зауважити, що факт самої появи автобусів такого класу є позитивним явищем і сигналом успішності проведення початкового етапу транспортної реформи. Дійсно, зараз вже не тільки радіальні, а й хордові маршрути укомплектовуються автобусами великої місткості іноземного виробництва і на них є ознакування іноземними мовами. Проте, на багатьох автобусах вже розміщені наклейки з інформацією українською мовою, відповідно до чинного законодавства. Крім того, ведеться робота з підприємствами щодо налаштування електронних табло зі зазначенням номеру маршруту і кінцевими зупинками. На цей процес потрібний деякий час, оскільки автобуси є різних виробників», - зазначив заступник начальника управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Андрій Білоус.

Додамо. на сьогодні на маршрутах працює 95 низькопідлогових автобусів, з яких 70 – іноземного виробництва. Зокрема, це машини іспанського, італійського, польського та німецького виробництв.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ