Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У Львові в МолоДвіж Центрі відбудеться зустріч із лідерами неформальної освіти Ізраїлю

У Львові 6 лютого о 19:00 у МолоДвіж Центрі за адресою вул. Чайковського, 31 відбудеться зустріч із лідерами неформальної освіти Ізраїлю на тему: «Як виховати успішну молодь у час війни?». Про це сьогодні, 3 лютого, Гал-інфо повідомили в Українській академії лідерства.

Учасники зустрічі розкажуть, як у їхній країні формують свідому та прогресивну молодь - в умовах екзистенційних викликів місцевого та глобального рівнів. Йтиметься про те, для чого ізраїльські випускники після середньої школи беруть паузу на рік, навіщо їм обов’язкова служба в армії і чому вони стають одними із найкращих військових та науковців світу.

«Ізраїльський приклад навчає нас, чому і як треба інвестувати в молодь, щоб виховати її в дусі свідомого лідерства на благо суспільства. Що саме ми маємо зробити, аби привити молодим людям розуміння відповідальності за свою країну і при цьому розвинути взаємодію між поколіннями, зберегти національну ідентичність? Ми усвідомлюємо важливість молоді у творенні суспільства, тому прагнемо вивчити найкращий міжнародний досвід, зокрема Ізраїлю», - розповідає керівник Української академії лідерства Роман Тичківський.

Понад 20 років в Ізраїлі діють мехіни - заклади неформальної освіти, у яких молодь після закінчення школи студіює філософію, історію, державознавство, формує національну свідомість, лідерство та вчиться втілювати соціальні проекти. Одним з елементів навчання я є довійськова підготовка, адже Ізраїль перебуває у стані війни, а служба в армії для усіх є обов’язковою. Нині у країні існує понад 60 мехін, а більшість випускників цих закладів обіймають найвищі державні посади.

Учасники: Німрод Пальмах – засновник лідерських програм в Ізраїлі, командир IDF; Гад Зуаретц – керівник молодіжних проєктів в сфері освіти та ІТ, капітан IDF; Рей Фрідман – наставниця ізраїльських лідерських програм, професійний військовий інструктор.

Модератор: Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова з питань розвитку

Зустріч відбудеться 6 лютого о 19:00 у МолоДвіж Центрі за адресою вул. Чайковського, 31. Запрошуємо усіх, кому цікава тема освіти та лідерства.

Мова зустрічі – англійська.

Контактна особа: Тетяна Кузьмінчук +380986568255, менеджерка з комунікацій Української академії лідерства.

Довідка. Українська академія лідерства – це 10-місячна програма особистісного та суспільного розвитку на основі цінностей для випускників шкіл віком від 16 до 20 років. Академія допомагає молоді зрозуміти своє призначення, пізнати країну та світ, усвідомлено обрати майбутню професію та розкрити лідерські якості. УАЛ широко застосовує ізраїльські методики навчання та вже п‘ятий рік поспіль організовує для своїх студентів дослідницькі експедиції до Ізраїлю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ