Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові ветеранок запрошують взяти участь у проекті з розвитку власної справи та самозайнятості

Проект “Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їхніх сімей” повністю безкоштовний для всіх бажаючих ветеранок та має на меті навчити основам ведення бізнесу, і, як результат, створити план розвитку власної справи, розповідає Михайло Чорний – менеджер проекту.

Після написання та захисту плану, кожна учасниця має можливість отримати фінансування у розмірі до 1 тис. євро на закупівлю обладнання, необхідного для реалізації своєї бізнес-ідеї.

Зараз понад 130 учасників проекту отримали фінансування в рамках проекту. Так, ветеранка зі Львова Ірина Косовська повернувшись зі Сходу України в 2016 році вступила на магістерську програму, а після завершення навчання вирішила здійснити свою мрію і зайнялась вишивкою та пошиттям одягу.

“Ніколи не думала про власну справу, це все здавалося мені дуже далеким. Але після “Жіночого ветеранського руху”, приїхавши додому знайшла в інтернеті інформацію про грант для ветеранів та ветеранок, що прагнуть почати власну справу. Заповнила анкету, пройшла дводенне навчання, успішно захистила бізнес-план та отримала обладнання.”, – зізнається Ірина.

Ірина розповідає, швейне обладнання, отримане в результаті участі в проекті “Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їхніх сімей” значно покращує ефективність та швидкість роботи. «Крім того, я думаю про розширення асортименту та пошиття ексклюзивного та якісного жіночого одягу», - додає Ірина.

Аби стати учасницею проекту заповнюйте заявку за посиланням: http://bit.ly/ГрантиВетеранам або телефонуйте за номером 068 19 11 084

Дізнатись деталі участь у проекті: http://bit.ly/2jXlpOs

Проект фінансується Європейським Союзом та впроваджується Міжнародною організацією з міграції.
Виконавчий партнер проекту – Громадська організація “Всеукраїнська Асоціація Керівників Бізнесу - UABL”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ