Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У Львові відбудеться 10 Дитячий Форум

У Палаці Мистецтв (вул. Коперника, 17) 1-4 червня відбудеться Дитячий Форум – одна з найбільших в Україні подій для розвитку та радості дітей. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Метою заходу є показати дітям, що читання – це цікаво. І що для того, щоб стати справжнім творцем у будь-якій галузі, необхідно вміти включити уяву.

Для діток від 3 до 5 років буде діяти окремий простір. Руханки, театральні сценки, уроки англійської, малювання, музики, читання і не тільки – у програмі для наймолодших 100 розвиваючих заходів від 14 учасників.

Квитки продаються на сайті та у касах Gastroli.ua.

Вхід безкоштовний для: особливих дітей, вихованців дитячих будинків та інтернатів, дітей з багатодітних і малозабезпечених родин, дітей переселенців, дітей учасників АТО і героїв Майдану, дітей віком 0-4 роки.

Всі заходи на території Дитячого форуму – безкоштовні.

Бонус. Кожен відвідувач віком від 5 до 14  років з квитком або з пільгових категорій отримає: безкоштовний квиток на відвідування Лабіринту в Ігроленді, ТРЦ Форум Львів; зошит від  видавництва «Школярик»; воду від ТМ «Моршинська. Спортик».

Стежити за новинами можна: на сайті bookforum.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ