Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться акція на захист життя ненароджених дітей

6 квітня 2006 року у приміщенні гінекологічних відділень 3-ї міської лікарні, що на вул. Русових, відбудеться молитовно-просвітницька акція на захист життя ненароджених дітей — про це повідомили у прес-секретаріаті Глави УГКЦ. Ця акція організована Рухом «За життя» у співпраці із Інститутом родини Українського католицького університету та Комісією у справах родини УГКЦ.
«Найперше ми хочемо помолитися за цих дітей, які масово гинуть у цих гінекологічних відділеннях тому, що там практикуються амбулаторні аборти, а друге — це звернути увагу лікарів, жінок, що хочуть робити аборти та широкої громадськості на проблему нищення українського народу в лонах матерів, — розповів керівник наукової програми Інституту родини і подружнього життя УКУ Петро Гусак. — Всі права людини запевнення про демократію, гарантоване право на життя в Україні і надалі залишиться лицемірством, якщо буде проводитися геноцид ненароджених дітей. Завдання нашого Руху «За життя» – це молитися за цих дітей і всіма можливими, легальними засобами звертати на це увагу, що ми і прагнемо робити».
Рух «За життя» не є ще такий розгалужений ні в Українській Греко-Католицькій Церкві, ні загалом по Україні, щоб робити подібні акції у більшій кількості місць. Є місця, які користуються недоброю славою щодо абортів, а тому активісти цієї програми своєю молитвою прагнуть врятувати хоча б одне життя.
«Ми вже маємо досвід такої молитви на вул. Джорджа Вашингтона, де було госпрозрахункове відділення по перериванню вагітності, яке принаймні на деякий час було закрите, думаю, що завдяки нашим молитвам», — сказав на завершення Петро Гусак.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ