Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться благодійний ярмарок-аукціон «Добре серце – щедрі руки»

Цього четверга, 3 грудня, у Львові відбудеться благодійний ярмарок-аукціон «Добре серце – щедрі руки». Метою аукціону є збір коштів для придбання обладнання та часткової реставрації лікарняних палат відділення раннього дитинства Львівської обласної клінічної лікарні «ОХМАТДИТ». Благодійний ярмарок-аукціон розпочнеться о 18.00 у приміщенні Citadel Hotel (м. Львів, вул. Грабовського, 11) . Повідомили Гал-інфо в прес-службі Львівського «ОХМАТДИТу».

«Вилучені кошти з ярмарку-аукціону «Добре серце – щедрі руки» будуть передані відділенню раннього дитинства «ОХМАТДИТу». Добре, що проводять такі аукціони, і добре, що є небайдужі люди. На жаль, фінансування медицини державою є мінімальним. І лише благодійники, фонди та лікарі поки що втримують лікарні на плаву», -зазначає в.о. головного лікаря львівського «ОХМАТДИТу» Вальдемар Надіжко.

Благодійний ярмарок-аукціон відбувається з ініціативи фонду «Серце дитини», що створений для підтримки дітей із вадами серця. Співзасновниця фонду Тетяна Ящун розповіла, що чимало талановитих львів’ян зголосилося долучитися до заходу: «Це мистецький аукціон. На ньому будуть представлені картини, які подарували нам для аукціону львівські митці. Учасники АТО передали нам ящики від набоїв, які художники погодилися розмалювати. Вийшли гарні скрині, що можуть використовуватися для зберігання речей, іграшок тощо». Також на аукціоні будуть представлені речі від львівських дизайнерів Руслани Маринович, Оксани Пєкни.

Організатори запрошують усіх бажаючих відвідати ярмарок-аукціон і придбати мистецький твір, а разом з тим допомогти маленьким пацієнтам «ОХМАТИТу».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ