Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відбудеться Чемпіонат області з більярдного спорту

31 січня у Львові розпочнеться Чемпіонат області з більярдного спорту «Вільна піраміда». Захід відбуватиметься у Більярдному клубі «Zovex», що на вул. Патона, 37 (ТЦ «Сріблястий») і триватиме 2 дні. Організатором змагань є ГО «Федерація більярдного спорту міста Львова», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Ми розуміємо, на скільки важливим є розвиток спорту у нашому місті і щоразу намагаємось організовувати змагання на новому, якісному рівні. Одним з таких заходів є Чемпіонат області з більярдного спорту «Вільна піраміда», участь у якому мають змогу взяти не лише професійні спортсмени, а й аматори. Тому запрошуємо усіх охочих взяти участь і нехай переможе найкмітливіший», - розповів виконавчий директор Федерації більярдного спорту м. Львова Олександр Білевич.

Змагання проводяться за олімпійською системою: до 1/4 фіналу - з вибуттям після другої поразки. З 1/4 фіналу - з вибуттям після першої поразки. Відбіркові ігри проводяться до 4-х перемог (верхня сітка) та до 4-х перемог (нижня сітка). 1/4, 1/2 та фінал – до 5-ти перемог.

Програма заходу:

1-ий день (31.01.2015) 

9:30 год.-10:00 год. – реєстрація учасників

10:30 год. – жеребкування

11:00 год. – початок змагань, попередні ігри до двох поразок

2-ий день (01.02.2015) 

з 11:00 год. –  ¼, ½ фіналу та фінал.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ