Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться фестиваль культур

У Львові вдруге відбудеться фестиваль культур «Львів International». Організатором фестивалю є міжнародна громадська організація AIESEC. Фестиваль відбувається за підтримки Львівської міської ради.
Головною метою фестивалю, за словами організаторів, є ознайомлення львів’ян та гостей міста з культурами та традиціями народів світу, шляхом представлення іноземними стажерами своїх країн, а також популяризація українських культурних надбань як невід’ємної частини світової культурної спадщини.
В рамках фестивалю «Львів International» близько 30 представників з 15 країн світу презентуватимуть культуру своїх держав. Кожен з них намагатиметься не тільки розказати більше про свою країну гостям свята, але і краще ознайомити зі звичаями і культурою власної Батьківщини. Також буде проведено багато конкурсів, на сцені виступлять українські ансамблі і львівські музичні гурти.
Зазначимо, перший раз «Львів International» відбувся в липні минулого року. Цьогоріч фестиваль відбудеться 28 березня на площі Ринок, -- повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ