Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться Фестиваль молодих дизайнерів одягу

3 червня 2006 року вперше у Львові відбудеться Фестиваль молодих дизайнерів одягу — fashioNазавжди загальноукраїнського масштабу, організований модельною агенцією    ОК’С Моделс (Львів), спільно з модельною агенцією Кольцо (Київ-Донецьк), та Ukrainian Fashion Week — про це повідомили організатори Фестивалю.
Перша частина проекту — це покази  колекцій молодих дизайнерів одягу. Кращому дизайнеру буде надана можливість прийняти участь у щорічному всеукраїнському конкурсі молодих дизайнерів одягу “Нові імена”, в рамках Ukrainian Fashion Week.
Друга частина — гала-показ учасників щорічного тижня прет-а-порте Ukrainian Fashion Week. У ньому беруть участь гранди Української моди: Олександр Гапчук, Олена Ворожбіт, Тетяна Зємскова  та Оксана Караванська.
Цей проект є синтезом поєднання елементів шоу та канонічних правил тенденцій індустрії фешн. У проекті будуть задіяні і музичні колективи (камерний оркестр),  що реалізовуються в тендемі з ді-джеєм, презентуючи абсолютно нові музичні твори у стилі fashion.
Кошти, зібрані на цій акції, будуть скеровані на благодійні цілі: допомогу сиротинцям та дитячим будинкам Львова.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ