Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові відбудеться фестиваль театральної фотографії "Інтермедія" - 2021

30 серпня у Львові розпочнеться Міжнародний фестиваль театральної фотографії "Інтермедія" - 2021.
Фото: Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це Га-інфо повідомили у пресслужбі ЛМР.

Стартує фестиваль виставкою фотографій в дворику Першого Театру. На виставці будуть представлені світлини фотографів з 14-ти країн світу, а також українських фотомитців зі Львова, Дніпра, Києва, Житомира, Рівного та Кропивницького. Відвідувачі експозиції матимуть можливість побачити яскраві та унікальні кадри вистав театрів з Мексики, США, Фінляндії, Польщі, Ірану, Шотландії, Філіппін, Бразилії, Чехії, Хорватії та ін.

На відкритті відбудеться імпровізована презентація вистав, які ставитимуть в прийдешньому театральному сезоні. Фотографи, світлини яких братимуть участь в проекті, стануть співавторами яскравого дійства та діалогу акторів і глядачів, який стане передмовою до театрального сезону. Експозиція стане порталом для нових вражень, емоцій, джерелом натхнення для глядачів, акторів та учасників проекту.

Куратори та організатори фестивалю – львівські митці Сашко Балабай та Дарина Балабай.

Мета проєкту – дослідження та візуалізація театрального дійства та різноманіття сценічних образів на сценах театрів різних країн світу.

Вже з 2 до 17 вересня в мистецькому просторі Галереї Сценографії у Львові відбудеться низка заходів фестивалю «Інтермедія», а саме:

  • фотовиставка
  • творчі зустрічі з кураторами виставки, сценографами, художниками, режисерами, акторами, воркшопи з театральної фотографії.

Партнерами проєкту є Перший Театр, Галерея Сценографії.

Проєкт реалізується за підтримки департаменту з питань культури, національностей та релігій ЛОДА та Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ