Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові відбудеться фотовиставка, створена на основі Міжнародного арт-проекту «Аплікація духу»

У Львові 21 березня у Музеї ідей відбудеться відкриття виставки фото- та відеоматеріалів, що створена на основі Міжнародного арт-проекту „Аплікація духу. Транс міфічні проекції”, що проходив на Вінниччині на території Скіфського городища. Там працювала група художників з України, Польщі, Китаю та Росії, створюючи масштабні роботи з льоду - мистецтво ленд-арт, які й стануть основою виставки. Про це сьогодні, 17 березня, „Гал-info” повідомив співкуратор виставки Мирослав Вайда.
«Аплікація духу» - міжнародний щорічний арт-проект, який вже втретє проводиться на території Скіфського городища, і цього року окреслений допоміжною назвою «Трансміфічні проекції».
Протягом 3-х днів художники за допомогою снігу, льоду, води, вогню та інших природних матеріалів створювали свої ленд-арт об’єкти на території Скіфського городища, та здійснювали фото-, відео фіксацію робіт.
Відповідно до задуму авторів, на виставці відбудеться презентація дійства творення проектів в природі та їх зникнення, як і суть мистецтва ленд-арт.
У Львові виставка триватиме до першого квітня, а потім її можуть побачити у Києві та на завершення експонуватиметься у Вінниці.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ