Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові відбудеться казковий концерт та презентація нового альбому Соломії Чубай

23 жовтня о 19:00 у Палаці культури Гната Хоткевича у Львові відбудеться казковий концерт та презентація нового альбому «Колискові для Олекси. ІІ» у межах унікального для України соціально-культурного інклюзивного проєкту Соломії Чубай.

Колискові співатимуть та танцюватимуть: Соломія Чубай - вокал, Сашко Главацький – гітара, Ігор Гнидин – барабани, Андрій, Коник – бас-гітара, флейта, Том Луголообі - рояль, Гурт ROCKOKO, Національна капела «Дударик», керівник Дмитро Кацал. Диригує Євген Крук (INSO-Lviv), відеоарт: Олексій Хорошко. 

Основою концерту буде презентація нового альбому «Колискові для Олекси ||» Соломії Чубай. Ви поринете у світ неймовірної красивої музики та текстів на слова Лесі Українки, Грицька Чубая, Миколи Вінграновського, Платона Воронька та наших сучансиків: Івана Малковича, Катерина Міхаліциної, Жака Жаб’є, Олесі Мамчич, Андрія Содомори.

Колискові Соломії Чубай - зцілюють, а історія про її сина Олексу та його Планету - зачаровує.

Вперше в Україні за допомогою музики порушують тему саме розладів аутичного спектру. Це не просто музичний альбом «Колискові для Олекси» - це інклюзивний проект про дітей і для дітей, який має на меті краще пізнати світ дитини з аутизмом, привернути увагу до проблем таких дітей, об’єднати якомога більше батьків, які виховують дітей з аутизмом, змінити ставлення у суспільстві і не соромитись особливих дітей.

Це не просто історія про сина співачки - Олексу з Синдромом Аспергера (високофункціональний аутизм) та його Планету - це музика для заспокоєння, настрою, відчуття внутрішнього щастя та гармонії. Альбом можна вмикати вдома, в машині, на дитячих святах, засинати та танцювати під нього.

Діти беріть на концерт своїх батьків! Дітям до 8 років - вхід безкоштовний!

Квиток = благодійність: https://gastroli.ua/events/koliskovi-dlya-oleksi-23-10

За підтримки: Фокус на культуру та Український культурний фонд

Психічне здоров'я для України разом з Посольством Швейцарії. 

Подія у Facebook

Інформація про проєкт:

Все почалося з хлопчика Олекси, коли його Космічний корабель розбився в Пустелі, а я його народила. Коли Олексі було 3 рочки, він сказав: "Ма, я прийшов врятувати цей світ, а потім я далі полечу на свою Планету".

Олекса поводився не дуже звично, мав зацикленості, не дивився в очі, коли до нього віталися  - він кричав. А коли йому бувало погано, він підходив до стіни і просто бився в неї головою або бив себе. В гостях син сидів під столом і бавився Lego, на свої Дні народження він закривав дітей в туалеті і ніколи не їв святковий торт і кричав на всіх, коли йому дарували не ті подарунки... І тоді почалася моя історія з аутизмом і мій проєкт "Колискові для Олекси". Як ми з Олексою соціалізовувалися, вчилися і росли, щоб піти у звичайну школу, щоб їздити у дитячі табори і мати друзів. Навіть, коли нас виганяли зі школи, навіть коли нас не хотіли кликати вгості і відмовлялися вчити Олексу на робототехніці, завжди знаходилися люди, котрі просто любили Олексу і мене і нам помагали. Щоб Олекса не мав бажання полити водичкою і спалити цей світ, треба багато щоденної праці не лишень з писхологами, логопедами, поведінковими терапевтами – це велика праця моя, над собою, як Мами. Ми з сином обоє вчимося і далі любити і приймати цей світ і хочемо, щоб світ прийняв нас.

Аутизм – це інша планета Земля. Це уява більша, ніж Космос. Кожен день з моїм сином, як лабіринт, в якому можна зблукати, а ниточкою, котра виводить нас кожного разу з цього лабіринту, є моя велика любов та прийняття моєї дитини, таким як він Є.

Соломія Чубай

Проєкт «Колискові для Олекси» - це історія хлопчика з аутизмом  - Олекси та його мами, Чубай Соломії, яка через колискові намагається знайти ключик до світу її сина. Це унікальний для України соціальний музичний-інклюзивний проект, який інформує про РАС.

Слухайте на youtube Solomiya Chubay. Музичний альбом буде залитий на світову платформу CD baby: Itunes, Google music, Deezer, Spotify, youtube. Сторінка на FB https://www.facebook.com/Kolyskovi/

«Колискові для Олекси» - це про те, як ми хочемо бути любленими та прийнями і як ми хочемо любити та приймати.

Це код від мами і тата на гарне життя дитини.

#ЯзіншоїПланетиЗемля #Спимоєсердечко

Мама для сина з аутизмом та всіх дітей з лобов’ю!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ