Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові відбудеться концерт берлінської електронної групи Easter

2 грудня о 20:00 у Львові у відкритій арт-території Альтер Клуб у Палаці мистецтв відбудеться концерт берлінської електронної групи Easter. Цього ж вечора у Альтер Клубі виступить відома українська naive electronic група Zeleni Sestry. Про це повідомили організатори.

Мінімалістичний саунд і ностальгічний спів Easter викликають алюзії до
музики The Knife чи Fever Ray.

Особливу увагу заслуговують тексти Easter, перенасичені меланхолією, сексом і жорстокістю. Цього року група випустила свій дебютний альбом 'Ur A Great
Babe'.

Музичний блог i_am_rare : "Берлінський проект, що робить музику за рецептами групи Сlient - мінімалізований музичний супровід і сексуальні жіночі голоси, що начитують нехитрі тексти, накладені на ритмічний малюнок".

"Пісні з альбому виникли в різний час, більшість з них приходила парами або в Осло, або Берліні і всього запис зайняв 9 місяців, починаючи від першої пісні 'Surfboard', яка прийшла до нас у місті Брауншвейг і до останньої 'Ur a Great Babe', яку ми закінчили цього року у липні. Тому це була ніби вагітність, яка призвела, я би сказала, до народження симпатичної дитинки з ранніми ознаками роздвоєння особистості", - коментують Макс та Стіне учасники гурту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ