Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться міжнародна бізнес-конференція «Intro» 

Вперше у Львові буде проходити міжнародна візійна бізнес-конференція «Intro». У межах конференції експерти, практики та визнані візіонери зустрінуться у Львівській бізнес-школі УКУ (LvBS) для того, щоб обговорити майбутнє українського бізнесу: тенденції, середовище, бізнес-моделі, візію та взаємозв'язки бізнесу з суспільством. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Своїм баченням розвитку бізнес-середовища і суспільства будуть ділитися визнані експерти, кращі топ-менеджери та візіонери, серед яких Юрій Логуш  віце-президент Kraft Foods International, Володимир Лавренчук, голова правління Райффайзен Банк Аваль, Дебора Револетта, головний економіст департаменту економічних досліджень UniCredit Goup CEE, Едільберто Сегура, партнер та головний економіст Sigma Bleyzer та ще понад 12 добре відомих в бізнесі та наукових колах гостей події і 100 учасників конференції.

Учасники та експерти конференції дискутуватимуть про бізнес-середовище України в перспективі п'яти років за напрямками економіки, суспільства, візії та бізнес-моделі.

Конференція розпочнеться о 10.00 в Українському католицькому університеті, що на вул. Хуторівка, 35.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ