Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться Міжнародний дебатний турнір LVIV OPEN

У Львові з 14 по 16 вересня втретє відбудеться Міжнародний дебатний турнір Lviv Open. Організатором Турніру є Львівське відділення Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Федерація дебатів України» за підтримки Міністерства молоді та спорту України.
Міжнародний дебатний турнір Lviv Open.

Місцем проведення стане Головний корпус Львівського національного університету ім. І.Франка (вул. Університетська,1), а фінальна гра та урочисте нагородження переможців відбуватиметься в історичній актовій залі університету. 

Щороку турнір зростає та залучає все більше команд та суддів. Вперше турнір був організований в листопаді 2015 року, де зібрав 20 команд (в тому числі чотири команди з Польщі) та двох іноземних суддів міжнародного класу. 

Цьогорічна команда головних суддів Lviv Open 2018  складатиметься з Мельди Ерен (Мюнхен, Німеччина) та Іллі Іванішевіча (Белград, Сербія), Джиджи Джил (Лейден, Нідерланди), чемпіонів та топ-спікерів багатьох міжнародних чемпіонатів. Склад суддів також включає суддів із Латвії, Великобританії, Швеції, Польщі та, звичайно, України. Участь будуть приймати дебатери із України (і студенти, і школярі), Польщі, Туреччини, Нідерландів, Швеції та Білорусі.

Метою даного турніру є створення майданчика для якісних міжнародних дебатів, обмін досвідом, створення конкуренції між дебатерами різних країн та різного рівня.   

Формат дебатів турніру – світовий Британський формат парламентських дебатів, який є універсальним у всьому світі. Саме за ним систематично відбуваються світові, міжнародні та європейські чемпіонати з дебатів. Переможці та топ-спікер турніру отримують гравійований почесний кубок турніру, сертифікат та медалі переможця, подарунки від партнерів заходу та честь бути внесеним в історію дебатів.

Наразі реєстрація на участь в турнірі в якості дебатерів вже закрита і кінцевий перелік команд вже сформований.

До участі на турнірі в якості волонтерів та глядачів запрошуються молодь, студенти та учні старших класів шкіл, представники навчальних закладів, державних органів і громадських організацій, а також всі зацікавлені особи. Реєстрація для волонтерів доступна за посиланням: https://goo.gl/5GLict 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ