Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

У Львові відбудеться міжнародний турнір зі спортивного карате

1-2 грудня у Львові в Палаці спорту «Галичина» відбудеться відкритий чемпіонат України зі спортивного карате (WKF) та традиційний міжнародний турнір INTERNATIONAL UNION CUP 2012, повідомив головний спеціаліст управління з питань фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як.

За попередніми заявками свою участь у змаганнях підтвердили 18 команд (510 учасників) з 13 областей України та країн ближнього зарубіжжя: Австрія, Республіка Польща, Словаччина, Російська Федерація, Білорусь, Литва, Латвія, Естонія).

INTERNATIONAL UNION CUP - це наймасовіші змагання національного рівня зі спортивного карате серед спортсменів віком до 17 років.

У показовій частині змагань учасниками програми будуть вихованці львівського центру реабілітації осіб з вадами ЦНС «Джерело».

Змагання відбудуться за підтримки федерації карате України, Держмолодьспорту України і управління з питань фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації.

Безпосереднім організатором змагань виступає: спортивний клуб «Юніон» м. Львів.

Церемонія урочистого відкриття змагань відбудеться 2 грудня 2012 року з 13.00 до 14.00. Початок змагань щоденно з 9.00.

Довідка:

Офіційно у світі карате (WKF) займається більш ніж 50 мільйонів осіб у 173-х країнах світу. В кожній країні карате культивують національні федерації чи асоціації. Всесвітня федерація карате (WKF) ратифікована Міжнародним Олімпійським комітетом, на сьогоднішній день карате (WKF) розглядається, як вид спорту, претендент на включення в програму Олімпійських Ігор.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ