Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться Міжрегіональна науково-практична конференція «Формування органів влади як результат виборчого процесу-2006»

Завтра, 17 червня 2006 року, у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбудеться Міжрегіональна науково-практична конференція на тему «Формування органів влади як результат виборчого процесу-2006», яку проводить Центр політичних досліджень ЛНУ ім. І.Франка спільно з Центром політичних та економічних досліджень ім. О.Разумкова, — повідомляє Центрі політичних досліджень ЛНУ ім. І. Франка.
На конференції будуть обговорювати проблеми формування органів влади на загальноукраїнському, регіональному та місцевому рівнях. Також будуть представлені доповіді представників з Центру політичних досліджень (Львівський національний університет), Інституту  соціальних  досліджень  і  політичного  аналізу (Донецький національний університет), Центру політичного моніторингу (Прикарпатський національний університет), Буковинського політологічного центрум (Чернівецький національний університет), Агенції соціальних досліджень „Соціум Карпат” (Закарпатський національний університет), а також наукових і аналітичних структур з Києва та інших регіонів України.
Окрім цього, на конференції представлять  посібник „Виборчий процес-2006 в країні: політико-правові аспекти та регіональні особливості”  і аналітичний звіт „Виборчий процес-2006 на Львівщині”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ