Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові відбудеться молодіжний фестиваль-конкурс „Шевченко – Фест”

З 16 до 18 травня у Львові вже вдруге відбуватиметься Молодіжний фестиваль-конкурс „Шевченко – Фест”. Участь у Фестивалі можуть взяти молоді люди віком від 14 до 35 років. Участь безкоштовна. Про це сьогодні, третього лютого, „Гал-info” повідомили у прес-службі ЛМР з посиланням на координатора проекту Ореста Кондратовича.
„Метою заходу є продовження ідей Шевченка в творчості сучасної молоді, створення десятків і сотень нових і цікавих творів, донесення до загалу, а насамперед до молоді, усвідомлення невід'ємності Кобзаря від сучасної України, рідної мови та нашої національної свідомості, розкриття незнаної досі сторони його особистості, та вшанування його пам'яті, міцно поставивши у серцях заповіт дійсного українця”, – повідомив координатор заходу Орест Кондратович.
     До розгляду у конкурсі приймаються роботи за номінаціями «Сучасна пісня на слова Т. Шевченка» або на шевченківську тематику, малюнок на шевченківську тематику, фотографія на шевченківську тематику. Окрім цього розглядатимуть роботи авторської поезії та прози на шевченківську тематику, а також короткометражні фільми на шевченківську тематику. Заявки на участь у конкурсі приймаються поштою до 18 квітня 2008 року за адресою вул. Глибока, 12, м. Львів, 79013 (клуб-офіс СБЛП) і вважаються прийнятими тільки за наявності усіх обов'язкових додатків.
Переможців визначатимуть у всіх 5-ти номінаціях, у кожній номінації вручатимуть ІІІ, ІІ та І премії. Також буде вручено спеціальний приз фестивалю одному конкурсанту, вибраному з усіх п`яти номінацій – приз глядацьких симпатій.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ