Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться Молодіжний собор «Молодь у церкві III тисячоліття»

21-22 жовтня 2006 року у Львівському центрі творчості дітей та юнацтва Галичини відбудеться Молодіжний собор «Молодь у церкві III тисячоліття» — про це «Гал-info» повідомив голова молодіжної комісії Львівської архієпархії УГКЦ о. Андрій Березільський. За його словами, цей собор є підготовкою до 2007 року, який проголошений УГКЦ Роком молоді.
«Організація собору буде розвиватися у п’ятьох напрямках: місце та покликання молодої людини у церкві; молодіжна християнська організація чи спільнота як можливість зустрічі молоді з церквою; напрямок, який має назву «Христос чекає на тебе у церкві»; Євхаристія — джерело справжнього щастя, поживи для життя і спасіння; «Омолодити обличчя церкви, яка є матір’ю нашої віри», — розповів о. Андрій Березільський.
Як зазначив голова молодіжної комісії Львівської архієпархії УГКЦ, захід триватиме упродовж двох днів: у перший день відбуватиметься науково-практична конференція, де обговорюватимуть вищезазначені питання; наступного дня заплановано молодіжний концерт.
«До цієї акції ми плануємо залучити близько 250 осіб з 16 деканатів Львівської архієпархії і з 11 молодіжних спільнот», — додав він. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ