Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові відбудеться Перша спеціалізована виставка «Тепло. Вода. Повітря»

2-4 квітня 2008 року у Львові відбудеться Перша спеціалізована виставка «Тепло. Вода. Повітря» — про це «Гал-info» повідомили організатори виставки.

Експозицію «Тепло. Вода. Повітря» буде представлено у таких тематичних розділах: опалення; кліматизація; водопостачання та водовідведення; водостічні системи; очисні споруди та фільтри; сантехніка; помпи; труби та фітинги; газове обладнання; ізоляційні матеріали; арматура трубопровідна; автоматика, прилади обліку і контролю; інструменти, допоміжне обладнання і матеріали; альтернативна енергетика; монтаж та проектування; програмне забезпечення.

Виставка об’єднає понад 100 компаній учасників, які матимуть змогу представити новітні досягнення галузі, обмінятися досвідом, віднайти свого споживача, розвивати інвестиційну та партнерську співпрацю на достойному рівні.

Географія компаній-виробників та представництв обладнання та систем охопить такі міста, як Київ, Дніпропетровськ, Вінниця, Рівне, Запоріжжя, Донецьк, Черкаси, Івано-Франківськ, Львів та країни Німеччину та Литву.

Відвідувачами виставки ста керівники підприємств, головні інженери, інсталятори, керівники комунальних служб, промислових підприємств, представники проектних організацій, фахівці будівельних, монтажних, сервісних та торговельних підприємств.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ