Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться перше зібрання англомовного вишивального клубу «Speakembroidery Club»

23 січня у Львові відбудеться перше зібрання англомовного вишивального клубу «Speakembroidery Club» від «Феміністичної майстерні». Про це повідомили ініціатори.

Новий клуб, який збереться в бібліотеці ім. Лесі Українки (вул. Мулярська 2а, 3ій поверх), — справжній експеримент, адже зустрічі мають на меті об’єднати практику розмовної англійської з вишиванням хрестиком в дусі крафтивізму. Кураторка клубу розповість про цей новий трендовий світовий рух і відкриє новий погляд на традиційне українське заняття, і все це — англійською мовою.

Долучитися до клубу можуть всі бажаючі, участь безкоштовна. Організатори забезпечать матеріалами та пригостять чаєм.

Довідка.

Ініціатива “Феміністична майстерня” (м. Львів) являє собою угрупування жінок для проведення феміністичних заходів та формування феміністичного середовища міста. Перші наші заходи під назвою «Жіноча майстерня» відбулись в червні 2014 року в рамках «Майстерні міста».

Під фемінізмом ми розуміємо не просто покращення позиції жінки в суспільстві, а більш глибокі зміни соціальних норм, протидію різним формам дискримінації і насилля. Ми використовуємо поняття фемінізм, аби реалізовувати ідеї різноманітного, інклюзивного та гендерно чутливого світу об’єднавчими методами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ