Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У Львові відбудеться Перший за Західній Україні форум для жінок «Твоя трансформація»

24 березня відбудеться Перший за Західній Україні форум для жінок «Твоя трансформація». Впродовж дня, 5 топових експертів, а це – Наталія Холоденко, Лєра Бородіна, Алла Клименко, Олексій Скрипник, Юрій Журавський - ділитимуться знаннями, інструментами, досвідом.
Цей захід для: 
  • Хто хоче побудувати щасливі стосунки із собою та навколишнім світом;
  • Тих, хто хоче знайти гармонію та цілісність свого життя;
  • Тих, кому набридло відчувати свій нереалізований потенціал;
  • Для тих, хто прагне змін та росту у всіх сферах життя;
  • Тих, хто усвідомлює, що може змінити світ, змінюючи себе!

«За один день, неможливо змінити життя, проте можна знайти спосіб мислення, який назавжди змінить Вас. Власне, тренер Алла Клименко під час свого майстер-класу «Щастя жити», розкаже про позитивне мислення і його вплив на наше життя. Дасть відповідь, чому ж щасливі люди заробляють більше, мають прекрасні відносини. Навчить, як працювати із своїми думками, переконаннями і правильно використовувати інструменти позитивного мислення. А головне, Алла допоможе кожній зрозуміти свою місію та призначення. 

На форум ми запросили засновницю найпопулярнішого в країні сервісу оренди суконь Oh My Look та ідеального beauty bar G. Bar – Лєру Бородіну.  Яка на власному прикладі, розкаже, що їй заважало, а що допомагало рухатись до своїх цілей. Відверто поділиться переломними моментами, викликами, труднощами та невдачами!», - зазначила організатор форуму, Наталія Шегда-Данилів.

«Наша місія форуму – надихнути та допомогти жінкам пізнати себе та знайти свою місію. Навчитись жити в гармонії із собою та світом, розкрити свій потенціал на повну, з метою стати щасливішими та зробити своє життя більш якісним, ефективним та наповненим. Ми об’єднали найкращих експертів України, щоб створити саме таку подію, після якої  життя жінок зміниться назавжди! Ми впевненні, що воно зміниться, адже разом із  спікером  Юрієм Журавський, ми попрацюємо над внутрішніми установками, які часто стають гальмівною педаллю на шляху до щастя! Ми й часто не вміємо змінювати негативні установки на позитивні! Це і багато іншого, що нас стримує ми пропрацюємо під час практичних вправ із тренерами», - зазначила організатор форуму, Елена Котик.

Масштабна подія відбуватиметься у конференц-залі «Південний – Expo».

Кількість учасниць: 1000 осіб.

Цільова аудиторія: культурна, політична та бізнес-еліта жінок Львова, віком 20-50років. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ