Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У Львові відбудеться показ та обговорення кінострічки «Жнива розпачу»

Львів продовжує вшановувати пам'ять жертв Голодомору. Сьогодні, 29 листопада, студентське братство Франкового університету спільно з національним музеєм-меморіалом жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького» проведе захід, присвячений трагічним подіям в Україні 1932-1933 рр., повідомила прес-служба Львівської міської ради.

В рамках заходу відбудеться показ та обговорення історично-документального фільму «Жнива розпачу». Цей фільм про Голодомор 1932-1933 років створений 1984 року Святославом Новицьким і Юрієм Луговим за сприяння Комітету дослідження українського голодомору в Торонто. Кінострічка була премійована багатьма нагородами на міжнародних фестивалях.

Перегляд фільму розпочнеться о 18.00 год. у приміщенні музею-меморіалу «Тюрма на Лонцького» (Бандери, 1 - вхід з вул. Брюллова).

Вхід вільний.

«Ми відзначаємо цю трагічну дату пізніше від офіційно встановленої, боне хочемо згадувати про голодомори в Україні лише одного дня в році. Ми завжди повинні пам’ятати про Голодомор», - розповідає Андрій Нога, голова МГО «Студентське братствоЛНУ ім. Франка».

Захід відбудеться за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ