Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові відбудеться польсько-український мандрівний кінофестиваль “БО!”

9 – 18 листопада у Львові у Палаці мистецтв триватиме Другий Польсько-Український Мандрівний Кінофестиваль “БО!”. Про це сьогодні, 1 листопада, повідомила прес-секретар ЛПМ Ольга Швед.

Фестиваль "Бо" – ініціатива польських та українських кінематографістів, спрямована на розширення співпраці між нашими країнами у галузі кіно. 

Ідея започаткувати кінофестиваль «БО!» виникла 2 роки тому у Львові на фестивалі «Кінолев», під час якого режисери Михайло Ільєнко (Україна) та Анджей Кемпіньські (Польща) зустрілися і вирішили плідно співпрацювати.

Мета заходу – глибше ознайомлення глядачів обох країн з кінематографом сусідів. Партнером в організації заходу є Польський інститут кіномистецтва Міністерства культури Польщі, своє сприяння фестивалю висловили Державне агентство з питань кіно України та Польський інститут у Києві.

Серед кінострічок, які можна буде переглянути такі: “Ніхто” (реж. Анджей Кемпіньскі, світова прем’єра),“День, коли я помру” (реж. Ґжеґож Ліпєц) ,“Мала матура 1947” (реж. Януш Маєвскі), "Заплутаність" (реж. Яцек Бромскі),“Не панікуй!” (реж. Бодо Кокс, комедія).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ