Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові відбудеться презентація дебютного альбому гурту Веремій «Там, де сонце встає»

30 листопада у Львові в Палаці мистецтв (вул. Коперніка, 17) відбудеться презентація дебютного альбому гурту Веремій «Там, де сонце встає». Як зазначають співорганізатори концерту, Молодіжне об’єднання «ГРАНІТ», в повному складі гурт у Львові виступить вперше, тож гості заходу зможуть відчути повноцінне звучання колективу.

«Так званий фолк-метал, жанр музики «Веремія» - це феномен поєднання історичного матеріалу,фольклорних відтінків та автентичних мотивів із сучасним звучанням та якісною подачею. Ця музика є дійсно інтелектуальною, з глибокою філософією текстів» -зазначають організатори.

«Нам особливо приємно презентувати альбом у Львові – місті, в якому маємо багато друзів, знайомих; місті, в якому буваємо ледь не кожного разу, коли їдемо виступати на якийсь фестиваль у Західній Україні» - розповів Віталій Калініченко, вокаліст гурту. - Наш альбом цікавий тим, що багато матеріалу побудовано на історичній тематиці - наприклад пісня «Слово о полку Ігоревім». Але кожну із композицій можна сприймати як цілком самостійну.Під час виступу ми плануємо тішити учасників не просто музикою, а готуємо поноцінне шоу. Мабуть це приємно здивує як шанувальників українського року, так і тих, хто не надто захоплюється подібною музикою».

Початок заходу о 19:00

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ