Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться Святвечір для потребуючих

Сьогодні, 6 січня, в день Святвечора, у нашому місті підготували благодійну вечеря для нужденних львів’ян під гаслом «Вифлеємська гостина», яка пройде в приміщенні філософсько-богословського факультету Українського Католицького Університету, що за адресою: вул. Хуторівка, 35 а. Відбуватиметься вечеря з 14:00 до 18:00 год, повідомила прес-служба львівської міської ради.

Окрім вечері програму заходу складатиме також і духовне споживання через різдвяне богослужіння і традиційний український вертеп. До участі у Святвечорі запросили 200 соціально-вразливих мешканців нашого міста, серед яких близько 60 перебувають на обліку в управлінні соціального захисту Львівської міської ради, як потребуючі малозабезпечені громадяни.

«Кожного разу до цієї доброї справи долучаються багато волонтерів. Вони безкорисливо працюють для того, щоби дати можливість гідно зустріти Різдво тим, які з різних причин не мають такої змоги», - повідомили організатори благодійної вечері.

«Приємно констатувати, що в нашому місті вже традиційними стають благодійні заходи для потребуючих, які несуть в собі філософію спільного святкування та єднання. Адже, в силу різних обставин багато людей перебувають у скруті, і чи не найбільше потребують уваги та підтримки з боку громади, особливо в ці святкові дні, головний мабуть посил яких – це допомогти нужденному, подарувати радість святкування і потрібності громаді», - наголосила начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Ольга Павлюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ