Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться тренінг для фахівців з громадської експертизи

Інформаційно-правовий центр «Наше право» запрошує громадських активістів для участі у навчальному тренінгу «Громадська експертиза - ефективний інструмент громадського контролю», який відбудеться 06 березня 2010 року у місті Львові. Про це повідомили організатори.

В рамках навчального тренінгу учасники здобудуть знання та навики щодо поняття, предмету і мети проведення громадської експертизи діяльності місцевих державних адміністрацій та інших органів виконавчої влади, особливостей складення запитів про проведення експертизи та підготовки експертних висновків і рекомендацій, механізмів адміністративного та судового оскарження бездіяльності органів і посадових осіб у проведенні громадської експертизи.

Навчання проводитимуть досвідчені тренери, працівники судових органів, юристи-практики. Формат тренінгу: інтерактивний тренінг із використання активних методик та практичних кейсів. Тривалість навчання - один день.

До участі запрошуються громадські активісти, представники локальних громадських організацій і органів самоорганізації населення. Перевага надаватиметься представникам організацій, які поширюють свою діяльність на територію окремої області, міста чи району.

Для участі у тренінгу претендентам необхідно надіслати резюме та мотиваційний лист на адресу електронної пошти центру: [email protected] до 26.02.2010 р. У мотиваційному листі необхідно вказати досвід професійної роботи претендента, а також обґрунтувати потребу в удосконаленні знань у сфері особливостей проведення громадської експертизи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ