Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відбудеться турнір з плавання для особливих дітей та молоді

29 листопада у Спортивному комплексі «SportLife» (вул. Зубрівська, 38) відбудеться Львівський міжнародний турнір з плавання за програмою Спеціальних Олімпіад для дітей та молоді з вадами розумового розвитку. Кількість учасників 50-60 осіб, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Мета I міжнародного турніру з плавання за програмою Спеціальної Олімпіади у м. Львові полягає у залученні дітей та молоді з особливостями розумового та фізичного розвитку до занять фізичною культурою та спортом, соціальній та психологічній адаптації, профілактиці негативних явищ серед дітей та молоді з закладів соціального спрямування, розвитку волонтерства серед молоді.

Оргкомітет змагань складається з представників ГО «САМІ» та Львівського обласного осередку Спеціальної Олімпіади України. Захід відбудеться за підтримки управління сім'ї, молоді та спорту ЛМР, управління фізичної культури та спорту ЛОДА, відділення НОК України у Львівській області.

До участі у змаганнях допускаються команди з 4 учасників ( у супроводі 2-х тренерів, або 1 тренер та 1 супроводжуючий), які мали не менше, ніж 8-тижневу підготовку з плавання і допущені лікарем. Кожен учасник має право змагатися у двох дистанціях та в естафеті.

Змагання проводяться відповідно до Офіційних Спортивних Правил Спеціальних Олімпіад.

Атлети, які посядуть 1-3 місця в своїх дивізіонах, будуть нагороджені медалями та дипломами. Інших учасників – нагородять почесними стрічками.

Програма I міжнародного турніру з плавання за програмою Спеціальної Олімпіади для дітей та молоді з відхиленнями у розумовому розвитку у місті Львові

29 листопада

10.30 - 11.00 реєстрація учасників

11.00 - 11.20 урочисте відкриття

11.20 - 12.00 дивізіонування учасників

12.00 - 14.00 змагання в дивізіонах на таких дистанціях:

25 метрів вільним стилем

25 метрів на спині

25 метрів у стилі брас

50 метрів вільним стилем

50 метрів на спині

50 метрів у стилі брас

Естафета 4 Х 25 метрів вільним стилем

14.00 - 14.30 нагородження та закриття змагань

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ