Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відбудеться турнір з важкої атлетики пам’яті олімпійського чемпіона Петра Короля

6 лютого в спортивному комплексі «Динамо» (м. Львів вул. Янева, 10) відбудеться юнацький турнір з важкої атлетики пам’яті олімпійського чемпіона Петра Короля.

Учасниками турніру стануть юнаки у трьох вікових групах: А - до 13 років, Б – 14-16 років, В – 17 років. Змагання проходитимуть у двох класичних важкоатлетичних вправах ривку та поштовху, переможці та призери змагань визначатимуться за результатами двох вправ.

«Основною метою проведення даного турніру є популяризація та подальший розвиток важкої атлетики, виявлення здібних молодих спортсменів, а також промоція спорту та здорового способу життя в цілому»зазначив головний суддя змагань, суддя національної категорії Плюта Василь Юхимович.

Варто зазначити, що Петро Кіндратович Король був вихованцем школи «Динамо» та за свою спортивну кар’єру здобув чимало визначних нагород, а саме: Олімпійський чемпіон ХХI Олімпіади в Монреалі (1976), триразовий чемпіон світу (1974, 1975, 1976), чемпіон Європи (1973), встановив 30 рекордів України та 3 світові.

Організатори турніру КДЮСШ «Атлет» та громадська організація «Еволюція суспільства» 

Генеральний партнер турніру - ТОВ «Корпорація КРТ».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ